Aanmelden

Leuk dat je je wil aanmelden. Je kan je hier aanmelden voor opleiding, cursus, supervisie of intervisie. Wil je werkbegeleiding of heb je een andere vraag aan ons? Vul daarvoor ons contactformulier in, dan denken we met je mee!

Proces inschrijving

Vul het aanmeldformulier hieronder in, dan ontvang je zo snel mogelijk bericht van ons. We laten je weten of alle benodigde informatie binnen is, en of er nog vragen zijn. Bij inschrijving voor de opleiding tot systeemtherapeut, systeemtherapeutisch werker en de cursus GDO is het uploaden van diploma’s van je vooropleiding vereist. Als je ter toelichting overige documenten zoals je cv wil uploaden kan dat. We gaan uiteraard zorgvuldig om met de gegevens die je ons stuurt (zie onze Privacy Policy). Als alle informatie compleet is en aan de vooropleidingseisen is voldaan laten we je weten dat je staat ingeschreven!

Ruim voordat de opleiding of cursus start ontvang je van ons meer informatie over de precieze locatie, en sturen we je een inlog voor de online leeromgeving. Ook ontvang je dan een factuur; na betaling daarvan kan de deelname definitief doorgang vinden. Zie ook onze Algemene Voorwaarden

Als je vragen hebt horen we die graag!

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Persoonsgegevens

Werkgegevens

Opleiding/ cursus/ supervisie of intervisie

* Bij opgave voor twee blokken krijg je 5% korting
** Bij opgave voor de hele cursus ST (vier blokken) krijg je 10% korting

Gegevens voltooide opleidingen

Bij andere opties niet zijnde een academische opleiding in de sociale en/of gedragswetenschappen of geneeskunde is het advies via de NVRG te toetsen in hoeverre uw vooropleiding voldoet aan de door hen gestelde eisen. Indien u reeds advies heeft ingewonnen bij hen en zij hebben toegezegd dat u toegelaten wordt tot de opleiding systeemtherapeut, graag betreffende mailwisseling hierover ook uploaden naast uw diploma’s. Hier leest u de informatie van de NVRG over de door hen gestelde voorpleidingseisen voor de opleiding tot systeemtherapeut.

Bij andere opties niet zijnde een minimaal afgeronde bachelor op HBO niveau in zorg en welzijn is het advies via de NVRG te toetsen in hoeverre uw vooropleiding voldoet aan de door hen gestelde eisen. Indien u reeds advies heeft ingewonnen bij hen en zij hebben toegezegd dat u toegelaten wordt tot de opleiding systeemtherapeut, graag betreffende mailwisseling hierover ook uploaden naast uw diploma’s. Hier leest u de informatie van de NVRG over de door hen gestelde voorpleidingseisen voor de opleiding tot systeemtherapeutisch werker (STW).

Indien van toepassing: hoeveel eerdere supervisiereeksen heb je reeds afgerond? 

Bestanden uploaden

Overig

Na versturen ziet u een bevestiging van de aanmelding op deze pagina en ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsemail (“Je aanmelding bij ISP & meer”).

Indien je deze mail niet ziet in je inbox, check dan je spamfolder.

Mocht je deze email niet ontvangen of een ander probleem ondervinden met de aanmelding, dan horen wij dat graag. Je kan ons mailen (info@ispenmeer.nl) of bellen (026-3033470).

Meer informatie of afspraak inplannen?

Heb je vragen
over de cursus?

Wil je
inschrijven?

Scroll naar boven