Contact

Heb je een vraag, wil je graag meer informatie over de beschreven mogelijkheden of een in company aanbod op maat?

Vul onderstaand contactformulier in of bel ons (026-3033470). Als we niet opnemen, spreek dan je naam en telefoonnummer in en dan bellen we zo snel mogelijk terug.

Direct aanmelden kan hier. Wil je op de hoogte blijven van het aanbod van ISP & meer? Meld je dan aan de rechterkant onderaan de pagina aan voor de nieuwsbrief!

info@ispenmeer.nl

Steijnweg 24 6861 DH Oosterbeek

KVK 68422741
Opleiders van ISP & meer zijn CRKBO geregistreerd.

Locaties

De opleidingen vinden plaats op onze locaties in Oosterbeek en Wageningen en de supervisie voornamelijk in Oosterbeek maar in overleg soms ook op andere locaties.

Oosterbeek

steijnweg oosterbeek

Adres

Steijnweg 24
6861 DH Oosterbeek

ISP & meer maakt gebruik van de locaties van Kind & meer en is in Oosterbeek gehuisvest in de oude buurtsuper. Het pand vind je op de hoek met de Transvaalstraat. De ingang is aan de Transvaalstraat-zijde, bij de grote houten bank. Je kunt parkeren in de wijk en bij de parkeerplaats tegenover de kapper. De bussen op de Utrechsteweg stoppen bij halte Airborne museum, en ook vanaf het treinstation is de praktijk goed bereikbaar (10 minuten lopen).

Wageningen

renkum wageningen

Adres

Kortenburg 4
6704 AV Wageningen

ISP & meer mag gebruik maken van een prachtig pand van Zinzia wat Kind & meer huurt, en samen met hen zorgdragen voor het mooie landgoed Oranje Nassau’s Oord. Ons gebouw vind je door het terrein op te rijden en door te rijden tot aan de hertenweide. Je kunt daar parkeren of gebruik maken van de parkeerplaatsen van de Zinzia Zorggroep. Bij het gebruik van navigatie kan het beste Grote Laan 10 worden ingevoerd. Ook met het openbaar vervoer zijn we op deze locatie bereikbaar. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je vanuit Arnhem en Ede/Wageningen met bus 352 en 51 en vanuit Wolfheze met buurtbus 589 richting Doorwerth. 

Elst

Adres

Rijksweg-Noord 3
6661 KG Elst

In Elst vind je ISP & meer in het voormalige apothekerspand dat Kind & meer huurt. Je kan op het terrein parkeren aan de achterkant van het pand. Kom je met het openbaar vervoer? Het treinstation van Elst is een kleine tien minuten lopen (600 meter). 
Deze locatie is helaas niet toegankelijk met een rolstoel. Neem contact met ons op als je (of een van de mensen met wie je komt), rolstoelafhankelijk bent. 

Driel

kerkstraat 46 driel

Adres

Kerkstraat 46
6665 CH Driel

ISP & meer zit in het gebouw wat Kind & meer huurt, met een oprit wat dieper van de weg af, naast nummer 46a, voorheen een kledingwinkel. Het bevindt zich schuin tegenover ‘Hair and Faces’. Je kunt parkeren op het Polenplein (voor AH) of bij Zeldenrust (op de hoek). Met het OV reis je met bus 56 en kan je uitstappen bij halte de Meikers; de bus rijdt over de Dorpsstraat (vanuit Arnhem) of de Broeksingel (vanuit Heteren).

Meer informatie of afspraak inplannen?

Heb je vragen
over de cursus?

Wil je
inschrijven?

Scroll naar boven