Consultatie

ISP & meer biedt professionals en/of verwijzers binnen de zorg, het welzijn en het onderwijs de mogelijkheid om mee te denken in een casus of in een traject in de vorm van consultatie. Consultatie inzetten of benieuwd hoe het helpend kan zijn? We denken graag mee hoe ons onafhankelijke en systemisch perspectief van toegevoegde waarde kan zijn binnen jouw (werk)situatie.

Onafhankelijk systemisch perspectief

Als professional en/of verwijzer binnen de zorg, het welzijn en onderwijs zoek je soms iemand die in een casus of traject kan meedenken: advies van buitenaf door iemand die de sector goed kent. Misschien omdat je niet goed weet welke hulp passend zou zijn of wellicht omdat de betrokkenen daar verschillende ideeën bij hebben. Ook kan het prettig zijn als er iemand meekijkt wanneer een traject niet voldoende oplevert of vastloopt. ISP & meer biedt deze mogelijkheid in de vorm van consultatie. Dit kan gaan om een eenmalige afspraak, maar kan eveneens een kort traject betreffen waarin meerdere gesprekken en indien helpend bijvoorbeeld een observatie en dossieranalyse plaatsvinden om met elkaar te komen tot de beantwoording van de consultatievraag.

Goed om te weten

Binnen een consultatietraject is er uitdrukkelijk géén sprake van behandeling. Dit betekent dat de consultatie plaatsvindt terwijl degene die dit aanvraagt of een andere casusregisseur of behandelaar de verantwoordelijkheid draagt voor het behandelbeleid. Consultatie wordt in sommige regio’s vergoed door gemeenten. De tarieven voor consultatie vallen onder ons aanbod op maat. De consultatie kan plaatsvinden op je werkplek en/of op één van onze eigen locaties

Meer informatie of afspraak inplannen?

Heb je vragen
over de cursus?

Wil je
inschrijven?

Scroll naar boven